ماهی حاوی مواد مغذی است که با مصرف آن می توان تا حدود زیادی احتمال بروز آلزایمر را کاهش داد.
بیماری آلزایمر یک اختلال پیشرونده عصبی است که از نظر بالینی به صورت آسیب حافظه و ادراک و زوال عقل ظاهر می شود، این بیماری که اغلب افراد بالای 65 سال را گرفتار میکند با بالارفتن سن روند رو به رشدی دارد.
در حال حاضر هیچ نوع درمان قطعی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد ؛ مطالعات نشان داده است که عواملی همچون تغذیه در بروز یا پیشگیری از این بیماری موثر است.
مواد مغذی در کاهش بروز بیماری آلزایمر موثرند ؛ آنتی اکسیدانهایی همچون ویتامین E ، C و اسیدهای چرب بلند زنجیره غیراشباع (PUFA) از نوع W3 و ویتامین های گروه B از جمله مواد مغذی هستند که در کاهش بروز بیماری آلزایمر نقش دارند . ماهی یکی از منابع غذایی غنی از مواد مغذی است و از این رو به تمام گروه های سنی توصیه می شود تا هفتهای دو بار از ماهی استفاده کنند تا خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در سنین بالاتر در آنها کاهش یابد.